Warmtepomp

Een warmtepomp is een energiezuinig, comfortabel en duurzaam systeem om een woning te verwarmen en/of te koelen. Het is een alternatief voor een klassieke verwarming op gas of mazout. Een warmtepomp haalt zijn energie (warmte of koude) uit natuurlijke bronnen (aardbodem, omgevingslucht of grondwater) en zet die in uw woning om.

Koeltechnieken Logghe biedt u een ruim assortiment aan warmtepompen binnen uw noden en budget. Zo kunt u kiezen uit verschillende vloer-, wand- of plafondmodellen, zowel opbouw als inbouw.

Na levering en installatie geven we u de nodige toelichting bij het gebruik en kunt u rekenen op een regelmatig onderhoud van uw warmtepomp. Zo blijft een optimaal rendement gegarandeerd. Daarnaast helpen wij u ook om de overheidspremies te verkrijgen waarvoor u in aanmerking komt.

Vraag een offerte aan

Koeltechniek

Koeltechniek is een verzameling van technische oplossingen om koelruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen en koel te houden. Dit gebeurt door warmte te onttrekken en deze op een andere plaats weer af te geven.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Koel- en diepvriescellen
  • Koelingsmeubelen
  • Koelkamers
  • Speciale koelcellen met ULO-bewaring

Ook als particulier kan u beroep doen op onze expertise in koeltechniek.

Koeltechnieken Logghe levert en installeert een koel- of vriescel of een koelingsmeubel op maat in de door u voorziene ruimte. Daarnaast voorzien we jaarlijks nazicht en onderhoud.

Vraag een offerte aan

Airconditioning

Airconditioning is het reguleren van lucht in binnenruimtes. Met het apparaat of de installatie kunnen de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden. Het toestel kan warmte onttrekken aan de binnenlucht en afvoeren naar buiten. Deze cyclus is omkeerbaar, waardoor hetzelfde toestel uw ruimtes in de winter kan verwarmen. Naast het afkoelen en verwarmen, zorgt een aircotoestel voor het op peil houden van de luchtvochtigheid en het zuiveren van de lucht door het gebruik van een filtersysteem.

Koeltechnieken Logghe biedt u een ruime keuze aan energie-efficiënte systemen aangepast aan uw wensen en budget. We leveren en plaatsen het gekozen airco-toestel en geven u de nodige uitleg bij het gebruik ervan.

Vraag een offerte aan

Ventilatie

Ventilatie is het vervangen van lucht in een ruimte door zuivere lucht. Door onvoldoende ventilatie is er een grotere kans op vervuilde of verontreinigde lucht. Dit kan zorgen voor vochtproblemen en/of schimmelvorming.

Koeltechnieken Logghe biedt tal van verschillende ventilatiesystemen aan die zorgen voor een gezond binnenklimaat in ruimtes waar mens en dier verblijven. De toestellen zorgen ervoor dat de vervuilde, gebruikte binnenlucht door verse buitenlucht vervangen wordt. Een goede ventilatie heeft een positieve/gunstige impact op het vormen van schimmels, vochtproblemen en uw gezondheid.

Een ventilatiesysteem is verplicht bij nieuwbouw en grondige renovaties.

Vraag een offerte aan